"Моя мама вкотре стала жертвою маршрутника-бидла. "По*й мені на це посвідчення": У Києві водій обматюкав дружину загиблого воїна ЗСУ (відео)

У Києві водій маршрутки відмовився везти безкоштовно і обматюкав дружину загиблого воїна Збройних сил України Дмитра Годзенка. Директор компанії-перевізника приніс свої вибачення жінці і пообіцяв, що винуватця звільнять, повідомив у Facebook її син Олексій Годзенко, передають Патріоти України.

Інцидент стався в 177 маршрутці. Жінка пред'явила водієві посвідчення члена сім'ї загиблого учасника бойових дій, проте це йому не сподобалося.

"Отже, моя мама вкотре стала жертвою маршрутки-бидла. Пред'явивши посвідчення "Член сім'ї загиблого" почула купу матюків і як висновок "По*й мені на це посвідчення". Варто додати, що наступний же водій цього маршруту дуже ввічливо їй пояснив , що до кінця карантину такі посвідчення у них не дійсні і вибачився за свого колегу", – написав Олексій Годзенко.

До кінцевої зупинки маршруту пізніше приїхали ветерани та активісти, однак сам водій десь подівся разом з автобусом. На місце прибуло керівництво компанії-перевізника, яке принесло свої вибачення за водія і пообіцяло його звільнити.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...