"Моя місія втратила своє значення": Знаменита грузинська співачка пояснила свою відмову виступати в Росії

За словами Ніно Катамадзе, рішення про відмову від гастролів в РФ далося їй нелегко.
Ніно Катамадзе. Фото: соцмережі.

Знаменита грузинська співачка Ніно Катамадзе пояснила своє рішення більше не виступати в Росії. Мотиви свого рішення вона пояснила в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Я вирішила, що та місія, яка була у моєї музики (а ми на концертах зізнавалися один одному в любові і говорили про те, що відкидаємо насильство) - ця місія втратила своє значення. Головна проблема відійшла на другий і третій план, та й взагалі не була в нашому порядку денному. У мене, як у громадянина, як у грузинки, не було права бути перед моїми слухачами фальшивою, не враховувати ті події, які відбувалися до сих пір. Я не можу бути тією людиною, яка буде співати про любов без любові. Тому я прийняла таке рішення. Я не можу обманювати тих людей, які люблять слухати нашу музику, з ким ми стали вірні один одному і пройшли через багато. Саме для цих людей був мій пост, їм я хотіла сказати про те, з якою реальністю стикається Грузія", - пояснила співачка.

За словами Катамадзе, це рішення далося їй нелегко. "Відмова від мільйонів слухачів не ставила собі за мету викликати роздратування один у одного і не було спробою розмови поганим тоном. Навпаки, метою було (показати, - прим. ред.), що ми не одні живемо в світі і є людські історії, повні болю. У нас немає права ігнорувати ці історії. Якщо я зумію пояснити своїм улюбленим слухачам, що моє рішення (перестати виступати в Росії, - прим. ред.) було повне болю, і я хотіла їм сказати про це, я прийму і негативну реакцію. Але моя любов ніколи не охолоне - навпаки", - сказала вона.

Джерело: ВВС

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...