"Моя посмішка свідчить про це": Як виглядає найменша у світі жінка, яка важить лише 6 кг у 30 років

Жінка стала дуже популярною після того, як пройшла кастинг в серіал "Американська історія жахів", отримавши омріяну роль Матінки Петит, передають Патріоти України.

Як пише Daily Star, 30-річна Джьоті Амге офіційно визнана найменшою жінкою у світі. Її вага складає всього 6 кілограмів при зрості 62,8 см. Мініатюрні розміри не заважають рекордсменці насолоджуватися життям й бути "сильною, незалежною та впевненою у собі". Вона зробила хорошу кар'єру і має величезну кількість прихильників у соціальних мережах.

Амге народилась у Нагпурі (Індія) й нічим не відрізнялась від інших дітей аж до 5 років, коли її ріст несподівано зупинився через рідкісну форму карликовості — ахондроплазію.

У 2009 році Джьоті отримала нагороду як найнижча дівчина-підліток у світі, а в 18 років потрапила до Книги рекордів Гіннеса як найнижча серед живих жінок.

"Коли люди починають спілкуватися зі мною, то звертаються та поводяться, як з дитиною. Тримають мене на руках. Це насправді неправильно", — розповідає пані Амге.

Хоч індійка менша за середньостатистичну однорічну дитину, вона має багато мрій та амбіцій. Жінка стала дуже популярною після того, як пройшла кастинг в серіал "Американська історія жахів", отримавши омріяну роль Матінки Петит у четвертій серії під назвою "Шоу виродків".

На Instagram-сторінку Джьоті підписалась майже двохмільйонна армія прихильників. У нещодавньому дописі, який зібрав тисячі вподобань та коментарів, зірка заявила: "Я сильна, незалежна і впевнена в собі дівчина. Моя посмішка свідчить про це".

Автори популярного акаунту Story Wanderer у TikTok нещодавно розповіли про її долю, захоплюючись позитивним та оптимістичним ставленням до життя.

"Джьоті доводить світові, що її зріст не стає перешкодою на шляху до щастя та мрій", — йдеться у відео.

Сотні глядачів у коментарях засипали рекордсменку компліментами та словами підтримки.

  • "Вона така приголомшлива";
  • "Я дійсно люблю її такою, якою вона є";
  • "Така чарівна. Бажаю їй всього найкращого";
  • "У неї найбільше серце у світі".

Різанина сталась прямо поруч зі сценою: На відвідувачів фестивалю в Німеччині напали з ножем, є жертви

субота, 24 серпень 2024, 14:42

23 серпня в Золінґені в Німеччині під час фестивалю з нагоди 650-річчя міста невідомий напав на присутніх із ножем, троє людей загинули, ще восьмеро дістали поранення. Про це повідомив Bild, передають Патріоти України. Чоловік арабської зовнішності вла...

У "Нафтогазі" заговорили про найскладнішу зиму для України: Що буде з цінами на газ

субота, 24 серпень 2024, 13:30

Україна готується до найскладнішої зими, забезпечуючи достатні запаси газу та стабільні ціни для споживачів. Водночас українців закликають до енергоефективності, щоб зменшити ризики енергетичних криз, передають Патріоти України. Про це розповів СЕО "На...