"Моя законна самотність": Тіна Кароль схвилювала зізнанням після чуток про роман з Даном Баланом (фото)

Українська співачка Тіна Кароль, якій приписували роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, натякнула на те, що у неї немає ніяких серйозних відносин, передають Патріоти України.

Так, вона опублікувала в особистих Instagram-сторіз фото, яке підписала фразою про самотність. Зазначимо, що Кароль була зображена на ньому під час одного зі своїх концертів. Вона була одягнена в спокусливу сукню з паєтками, а загадковості цьому знімку надало приглушене світло в залі. "Сцена – моя законна самотність", – підписала кадр співачка.

Нагадаємо: чутки про те, що між Тіною Кароль і Даном Баланом розгорівся любовний роман, почали ходити досить давно. Остаточним приводом для цього став виступ артистів на M1 Music Awards, де вони заспівали в дуеті пісню "Домой". Однак недавно Кароль в інтерв'ю програми "Слава+" заявила, що поки не готова до нових романів. А її син не готовий прийняти нового батька.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...