"Моє найвидатніше досягнення": Скандальний український боксер Іван Редкач одружився в США (фото)

Український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач (23 перемоги, 18 з них — нокаутом, 6 поразок, 1 нічия), який у квітні програв бій екс-чемпіону світу американцю Реджісу Прогрейсу, зіграв весілля в США. Обраницею 35-річного скандального бійця на прізвисько Кіллер, який не раз ображав Василя Ломаченка, стала його давня подруга Анна Андрєєва, інформують Патріоти України.

«Моє найвидатніше досягнення, що я зміг переконати її вийти за мене заміж», — написав Іван Редкач в Instagram, опублікувавши спільний знімок з дружиною біля стін окружного суду міста Санта-Ана.

«Мій чоловік вміє розсмішити мене. Витерти сльози. Обійняти мене міцно. Радіти, коли у мене виходить. Бути поруч, коли терплю невдачу. Допомагає бути сильною. Мій чоловік — гарантія того, що у мене завжди буде друг», — написала в соцмережах дружина боксера.

Додамо, що пропозицію руки і серця Іван зробив коханій в минулому році на Багамах.

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...