"Мою дружину і дочку вбили": В одеському пологовому будинку від COVID-19 померла вагітна, чоловік звинуватив медиків у недбалості

В Одесі від ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою, померла жінка на сьомому місяці вагітності. У неї також лишився п'ятирічний син. Про трагедію розповів чоловік загиблої Олександр Седунов на своїй сторінці у Facebook. Вона сталася 30 листопада у пологовому будинку Одеської обласної лікарні. Сім'я мешкає у місті Южне, передають Патріоти України.

На думку чоловіка, смерть Ганни спричинила недбалість лікарів. Він розповів, що на COVID-19 одночасно захворіли всі члени їхньої родини, це сталося 12 листопада. Жінці лікарі порадили перебувати вдома та приймати парацетамол. Вдома вона лікувалася 10 днів. За цей час вона зверталася до лікарів і говорила, що погано почувається, але в госпіталізації їй було відмовлено.

Як розповів Седунов, пізніше його дружину все ж таки поклали до лікарні, а потім перевели до пологового будинку. За його словами, стан жінки вже був дуже важким – два дні вона провела у пологовому будинку та три дні у реанімації.

"Чотири людини тримали мою дружину сім днів удома та три дні у лікарні, тим самим заробляючи гроші на COVID-19, оскільки держава виділяє на хворого 27 тисяч гривень на добу. Враховуючи, що дружина вагітна, а це 54 тисячі гривень, множимо на три дні та отримуємо 162 тисячі гривень", – написав він. Седунов у повідомленні звернувся до Офісу президента, Офісу генерального прокурора, СБУ, МВС із проханням взяти на контроль розслідування смерті його дружини.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.