Мокра постіль, спека в вагоні і безквитковики: "Укрзалізниця" знову шокувала користувачів умовами в потягах

Мокра постіль, спека і безквитковики. "Укрзалізниця" потрапила в черговий скандал. Причиною стали умови в потязі, що курсує за маршрутом Хмельницький — Київ. Про це на своїй сторінці в соцмережі написала пасажирка потяга Інна Колесник, передають Патріоти України.

Жінка каже, що в потязі їхало багато безквитковиків. Люди сиділи в куртках на власних сумках уздовж всього вагона. До того ж там було дуже спекотно, а вікна не відчиняються.

"Які маски? Про що ви? А на додачу весь 9-й купейний вагон Хмельницький — Київ був забитий безквитковиками. При температурі в вагоні +30, громадяни дружно сиділи в куртках на власних сумках по всьому проходу вздовж вагона. Вікна закриті. Хто ж вікна відкриває під час пандемії. Постіль була мокра, але поки я проштовхнулася в кінець вагона, щоб з'ясувати, в якому вагоні начальник поїзда, вона висохла від високих температур. Докази самознищилися", — розповіла жінка.

Вона також додала, що потяг до всього іншого запізнився на 50 хвилин. А на гарячій лінії жінці сказали, що вона нібито від усього цього не постраждала. “Коли я подзвонила на гарячу лінію і запитала, як мені повернуть гроші за поганий сервіс і моральні збитки, то операторка Вікторія мені відповіла: “А за що гроші, за які збитки?” Ви ж, мовляв, не постраждали”, — підкреслила Інна Колесник.

Сумні цифри: Скільки території Україна втратила за останні півроку

неділя, 5 травень 2024, 6:30

Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася Росії понад 300 квадратними кілометрами своєї території. За квітень було втрачено понад 80 км2. Такий підрахунок зробили аналітики. "Станом на кінець квітня 2024 року Росія окупувала загалом 17,53% (+0,0...

Нове слово в технологіях: Командувач американських ВПС політав на F-16, яким керував штучний інтелект

неділя, 5 травень 2024, 6:28

Командувач військово-повітряних сил США Френк Кендалл взяв участь у повітряному бої, сидячи в кабіні літака F-16, яким управляв штучний інтелект. Тим часом іншим літаком керувала людина. Про це повідомляє AP. Під час повітряного бою літак із Кендаллом ...