Мокрий сніг та чергові дощі: Синоптик ошелешила прогнозом погоди на вихідні в Україні

У суботу в Україні є ймовірність мокрого снігу. Про це у Facebook повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України.

З цієї прогностичної карти на 24 квітня видно, що сніг побігає по Півночі та Заходу України – рожевий колір. Карта 1.

Дощ очікується завтра подекуди в центральних областях (не суттєвий та з проясненнями) й на Сході. Південь опади оминуть. У неділю черговий атмосферний фронт пронесе у метеовідрах чергові дощі. Карта 2.

З усіх вихідних найкомфортнішою буде погода на Сході України в неділю - сонячно та тепло, до +12+14 градусів. Також тепло буде у південній частині - до +13+15 градусів.

А ось Захід, Північ, значна частина центральних областей потраплять у холодну повітряну масу, вдень усього +7+12 градусів.

Дуже важливий нюанс погоди на суботу-неділю! При проясненнях вночі велика ймовірність заморозків. І не лише на ґрунті, а й у повітрі! Окрім південної частини. У Києві в суботу вранці можливий мокрий сніг.

Після цього можна було б спересердя закинути телефон у море, плюнути на все, гордо піти поплавати і дочекатися тепліших часів для Батьківщини)) Але ніт. Я продовжую)

У Києві вихідними переважатиме холодна погода з ймовірними нічними заморозками. Вся надія на порятунок ніжного весняного цвіту, маленьких нових дачних саджанців - якраз на хмарність з вологою. Якщо хмарами прикриватиме - мороз із своїм пізнім астигматизмом зав'язі може й не пошкодить.

Вдень у Києві температура буде на любителя, 24-25 квітня очікується +7+9 градусів. Так що доведеться на Вербну неділю інтенсивніше махати вербовими гілочками) Потепління розпочнеться із найближчої середи!

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...