"Моліться за всіх... Ізраїль переможе": Максим Галкін вийшов на звʼязок з Тель-Авіва

Галкін та Пугачова перебралися до Ізраїлю після 24 лютого 2022 року.

Максим Галкін

47-річний російський гуморист Максим Галкін уперше вийшов на звʼязок з прихильниками після атаки на Ізраїль 7 жовтня 2023. Повідомлення він залишив в Instagram.

"Сьогодні о 6:30 нас розбудили сирени… Важкий час для Ізраїлю. Співчуття загиблим та їхнім родинам! Моліться за всіх, хто взятий у заручники. Ізраїль переможе!" — зазначив чоловік Алли Пугачової, опублікувавши фото ізраїльського прапора та позначивши локацією Тель-Авів.

Зазначимо, що Галкін та Пугачова переїхали до Ізраїлю після початку повномасштабної війни в Україні. Вони мешкають у Тель-Авіві з двома десятирічними дітьми, яким шукали місцеву школу.

Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

Після переїзду гуморист організовував концерти, частину коштів з яких передавав на допомогу українським біженцям, адже, як зазначав, відчував свою відповідальність.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...