Молода, красива, успішна... Що відомо про українку, яка зірвалася зі скелі, роблячи фото на одній з найбільших туристичних принад Іспанії

Покойся з миром, Євгенія

Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)

Відоме ім’я української туристки, яка загинула в Іспанії, коли робила селфі. Дівчину звати Євгенія Пилипець, вона працювала в компанії кінопродакшину. Вона зірвалася зі скелі в море, коли перелізла через огорожу туристичної пам’ятки зробити фото, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Що відомо про життя дівчини

"Живу на знімальних майданчиках", - саме так Євгенія описувала своє життя в соцмережах. Вона працювала кастинг-директором.

Так, у соцмережах її сторінка заповнена фотографіями зі знімань різноманітних фільмів та проєктів. Також 26-річна дівчина любила подорожувати й фотографуватися.

Що сталося в Іспанії

Женя в Іспанії була разом з подругою. Як повідомили в іспанській поліції, дівчина начебто перелізла через загорожу, аби зробити селфі, утратила рівновагу, зірвалась зі скелі та впала у море вдарившись об каміння.

Інцидент стався на популярній туристичній пам'ятці "Балконі Середземномор'я".

Дівчину одразу доправили до лікарні. Там від отриманих травм вона померла, не приходячи до тями. На її сторінці у Facebook десятки повідомлень від друзів.

Друзі дівчини кажуть, дні її завжди були розписані похвилинно і після відпустки вона мала багато планів. Євгенія хотіла придбати квартиру, продовжити мандрувати світом і відпочивати з друзями.

Рідні дівчини вже в Іспанії та намагаються забрати тіло до України. Однак скільки часу це займе, поки невідомо.

Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)

Раніше ми повідомляли, що з'явилось відео порятунку українки в Іспанії, яка робила селфі та зірвалася в прірву.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...