Молода, красива, успішна... Що відомо про українку, яка зірвалася зі скелі, роблячи фото на одній з найбільших туристичних принад Іспанії

Покойся з миром, Євгенія

Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)

Відоме ім’я української туристки, яка загинула в Іспанії, коли робила селфі. Дівчину звати Євгенія Пилипець, вона працювала в компанії кінопродакшину. Вона зірвалася зі скелі в море, коли перелізла через огорожу туристичної пам’ятки зробити фото, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Що відомо про життя дівчини

"Живу на знімальних майданчиках", - саме так Євгенія описувала своє життя в соцмережах. Вона працювала кастинг-директором.

Так, у соцмережах її сторінка заповнена фотографіями зі знімань різноманітних фільмів та проєктів. Також 26-річна дівчина любила подорожувати й фотографуватися.

Що сталося в Іспанії

Женя в Іспанії була разом з подругою. Як повідомили в іспанській поліції, дівчина начебто перелізла через загорожу, аби зробити селфі, утратила рівновагу, зірвалась зі скелі та впала у море вдарившись об каміння.

Інцидент стався на популярній туристичній пам'ятці "Балконі Середземномор'я".

Дівчину одразу доправили до лікарні. Там від отриманих травм вона померла, не приходячи до тями. На її сторінці у Facebook десятки повідомлень від друзів.

Друзі дівчини кажуть, дні її завжди були розписані похвилинно і після відпустки вона мала багато планів. Євгенія хотіла придбати квартиру, продовжити мандрувати світом і відпочивати з друзями.

Рідні дівчини вже в Іспанії та намагаються забрати тіло до України. Однак скільки часу це займе, поки невідомо.

Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)Євгенія Пилипець (instagram.com/_yevgenia13_)

Раніше ми повідомляли, що з'явилось відео порятунку українки в Іспанії, яка робила селфі та зірвалася в прірву.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...