Молода та гарна, мала синочка: На Покровському напрямку загинула військовослужбовиця зі Львова (фото)

На Покровському напрямку загинула військовослужбовиця Наталія Бойко, яка у липні 2023 року добровільно встала до лав ЗСУ. По загибель повідомила її сестра Ольга на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Ось вона найрідніша, та з ким можна було про все на світі поділитися. Яка мріяла про щасливе майбутнє для сина в країні без війни та саме вона це частина мого серця моя рідна сестра. Емоції беруть верх і писати складно, але додому Наталя повертається на щиті", - написала вона.

Наталія була у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Ганзюка. Весь час несла службу на Покровському напрямку. Перед службою у війську Наталія довгий час була волонтеркою, допомагаючи військовим.


Один зі стюардів навіть знепритомнів: Фанати склянкою влучили в голову футболіста, довелося призупинити гру (відео)

субота, 19 жовтень 2024, 15:17

У матчі Першого дивізіону Нідерландів Ден Босх переміг Вітесс з рахунком — 4:2. Під час поєдинку арбітру довелося призупинити гру на деякий час, оскільки після забитого гостями голу, вболівальники Ден Босха стали кидати на поле склянки, повідомляють Па...

Молода та гарна, мала синочка: На Покровському напрямку загинула військовослужбовиця зі Львова (фото)

субота, 19 жовтень 2024, 14:15

На Покровському напрямку загинула військовослужбовиця Наталія Бойко, яка у липні 2023 року добровільно встала до лав ЗСУ. По загибель повідомила її сестра Ольга на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України. "Ось вона найрідніша, ...