Молодята таке точно не забудуть: Самогубець впав на машину весільного кортежу

За словами місцевих жителів, у загиблого залишилися двоє маленьких дітей.

Самогубця залишив сиротами двох малюків. Фото: ERR.

Минулої суботи в Тукумсі, Латвія, на вул. Паста розігралася трагедія, в результаті якої загинув 27-річний чоловік, який викинувся з вікна багатоповерхівки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ERR.

За попередніми даними, спочатку він звісив ноги з вікна і погрожував, що зістрибне. При цьому він з кимось розмовляв по мобільному телефону. Кілька свідків одночасно викликали рятувальників, але було вже пізно: через мить він кинувся вниз на очах у численних очевидців, які збиралися на весільні торжества.

Під час стрибка чоловік спочатку впав на один з автомобілів весільного кортежу, а потім на асфальт. Від удару в машині був пошкоджений капот. Обставини, що підштовхнули чоловіка на самогубство, з'ясовуються. За словами місцевих жителів, у загиблого залишилися двоє маленьких дітей.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...