Молодий чоловік залишився без ноги: На Київщині фура переїхала військового (фото)

У ніч на 15 червня 2023 року у Переяславі Київської області сталася моторошна ДТП, у якій постраждав військовий. Про аварію повідомило місцеве видання Proslav й опублікувало кадри з місця дорожно-транспортної пригоди, передають Патріоти України.

Аварія сталася біля автозаправки, вночі до служби 102 надійшло повідомлення про те, що водій фури переїхав чоловіка. Правоохоронці встановили, що водій вантажівки рухався по дорозі Бориспіль-Дніпро в напрямку села Мала Каратуль.

Водій розповів, що намагався оминути помічену на дорозі перешкоду, але наїхав на неї передніми колесами. Коли зупинився й вийшов з-за керма, побачив, що це чоловік, якому унаслідок ДТП було сильно пошкоджено ноги.

"Внаслідок ДТП військовий 1994 року народження отримав травму у вигляді повної ампутації лівої нижньої кінцівки до середини бедра", - йдеться у повідомленні. Постраждалий унаслідок аварії наразі перебуває в лікарні.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...