Молодий лікар-травматолог із золотими руками: Ким був киянин, якого п'яний пішохід штовхнув під вантажівку (фото)

У Києві ввечері 15 червня в районі Окружної дороги загинув 27-річний лікар-травматолог Віктор Заболотний. Він був тим велосипедистом, якого п'яний пішохід штовхнув під вантажівку, повідомляють Патріоти України.

Хлопець був єдиним сином у родині. Лише нещодавно Віктор створив власну сім'ю. На відео, яке з'явилося в мережі, видно: хлопець їде на велосипеді по безлюдному тротуару, а назустріч йому йде п'яний чоловік. Коли їхні шляхи перетнулись, пішохід хитнувся і збив велосипедиста. Молодий чоловік падає на дорогу, вдаряється об задню частину причепа вантажівки, потім його відкидає на бордюр. Отримавши жахливу травму голови, він помер на місці.

Загиблим виявився лікар-травматолог Київської лікарні №7 Києво-Святошинського району Віктор Заболотний. Йому було всього 27 років. Батько хлопця – водій, а мама працює в школі. Він був єдиним сином у родині.

Хлопець два роки тому одруживсяДва роки тому Віктор одружився. Його дружина Ірина – сімейна лікарка в одній із поліклінік цього ж району. У молодих людей на сторінці збереглися ніжні фотографії з весілля.

Також у лікарні розповіли, що Віктор був лікарем із золотими руками. До нього йшли пацієнти, він був дуже чуйний і уважний до людей. Крім цього, хлопець працював на швидкій допомозі.

Джерело: Обозреватель

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...