Молодий та гарний, ще б жити й жити: На війні загинув оператор протитанкового взводу з Харківщини (фото)

П'ятого січня під час виконання бойового завдання загинув житель Краснокутської громади Владислав Гусь. Він отримав вибухову травму. Про це повідомили у Краснокутській селищній раді, передають Патріоти України.

"Світла пам'ять та низький доземний уклін воїну-захиснику, який поклав своє життя за майбутнє України, за її незалежність та свободу. Щирі співчуття рідним та близьким Владислава", — сказано у повідомленні.

За інформацією селищної ради, Владислав Гусь народився у 1999 році. 15 липня 2022 року його призвали на військову службу за контрактом. Він був солдатом, служив оператором 2-го протитанкового взводу роти вогневої підтримки у своїй військовій частині.

Також про загибель Владислава Гуся повідомили у Харківському державному автомобільно-дорожньому фаховому коледжі. Владислав Гусь закінчив цей коледж у 2021 році, навчався на дорожньому відділенні.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...