Молодий таїландець зняв прихованою камерою, що робить ночами його кіт (фото)

Господар вирішив дізнатися, що робить його вихованець вночі, коли той спить.

Юнак з Таїланду, який на Фейсбуці ховається під ніком Lomphonten Lomphontan постійно ділиться з користувачами мережі фотографіями свого улюбленого кота, повідомляють Патріоти України. На знімках видно, що пухнастий небайдужий до своєї людини і розділяє його теплі почуття.

Нещодавно господар вирішив дізнатися, що робить його вихованець вночі, коли той спить. Хлопець встановив камеру, яка здатна знімати в темряві і ліг спати. Вранці він переглянув запис і дізнався все про нічні пригоди свого пухнастого друга.

Хлопець вирішив більше дізнатися про нічне життя свого кота і встановив приховану камеру. Всім же відомо, що пухнасті друзі весь день відсипаються, а вночі починають проявляти активність.

Але вихованець-кіт цього хлопця, схоже, надто любить свою людину, щоб облишити її вночі.

Він спить, обіймаючи господаря і притискаючись до його щоки.

Як би хлопець ні повернувся, кіт завжди примоститься поруч.

Особливо пухнастий небайдужий до обличчя.

На деяких кадрах це виглядає так, як ніби він намагається його задушити.

А коли не спиться, кіт просто охороняє господаря.


Втім хлопець не впізнав нічого нового, адже вдень його вихованець робить те ж саме.

Господар в черговий раз переконався в безмежній і, безсумнівно, взаємній любові свого кота. Цими милими знімками він поділився в тайській групі під назвою «Клуб любителів кішок», де зібрав тисячі лайків і розтопив сердечка всіх передплатників.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...