Молодий українець трагічно загинув у перший день роботи в Польщі

У Польщі трагічно загинув українець Сергій Трущенко, якого в перший же день його роботи за кордоном на пішохідному переході збив автомобіль. 22-річний хлопець помер 16 лютого в лікарні міста Лодзь. Про смертельну ДТП повідомила Facebook-спільнота "Книга пам'яті померлих за кордоном українців", передають Патріоти України.

Відомо, що Трущенко народився 2000 року в місті Южноукраїнськ (Миколаївська область). Після аварії заробітчанина госпіталізували в тяжкому стані. Довгий час він боровся за життя в реанімації, але медикам так і не вдалося врятувати пацієнта. "Небайдужі здавали кров заради його порятунку – але, на жаль, дива не трапилося й наш земляк помер", – написали у Facebook-спільноті.

Як передає info112.pl, аварія з 22-річним хлопцем сталася на вул. Паб'янницька в місті Лодзь, неподалік від місця проживання українця. Постраждалого відвезли до шпиталю Коперника.

За попередніми даними, Трущенко намагався перейти вулицю на червоне світло світлофора, а в його руці був телефон. У хлопця врізався Mercedes-Benz. Авто керував 36-річний водій.

У мережі додали, що в Трущенка залишився рідний брат Віталій. Сім'ї загиблого заробітчанина довелося просити про допомогу, щоби перевезти тіло хлопця на батьківщину.


Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...