Молодик 12 квітня: Чим небезпечний, що не можна робити і як правильно загадати бажання

12 квітня очікується молодик, який пройде під заступництвом вогняного знаку Зодіаку Овен, передають Патріоти України.

Молодик наступить о 05:31. Це 2-й місячний день в місячному календарі. Відсоток освітленості Місяця складе 0%. Місяць зійде о 06:40, а зайде о 20:08.

Що заборонено робити 12 квітня і чим небезпечний день

В цей день буде підвищена негативна енергетика - будуть проявлятися агресія та імпульсивність. Тому можливі конфлікти. Краще уникати місць скупчення людей, не сваритися і не кричати.

Не можна робити необдумані вчинки. Всі важливі рішення варто відкласти на інший день, тому що можуть виникнути проблеми.

Не йдіть на ризик, тому що можна отримати травми. Слід остерігатися вогню і гострих предметів. Астрологи не рекомендують знайомитися з новими людьми в молодика. Також краще уникати побачень.

Не радять 12 квітня робити операції - це може спричинити проблеми в майбутньому. Генеральне прибирання варто відкласти. Не потрібно шити, в'язати. Але слід позбутися старих речей.

Що потрібно робити на молодик

Молодик - чарівний, але, в той же час, непростий період. Є певні правила, яких потрібно дотримуватися, щоб все пройшло добре. На Молодик прийнято загадувати бажання, думати про хороше і вірити в чудеса. Вся справа в тому, що Місяць - це символ підсвідомості людини, він відображає його найпотаємніші бажання.

В Молодик потрібно зробити кілька важливих речей, наприклад, прийняти контрастний душ, потримати ноги в холодній воді, вимити і розчесати волосся, провести вологе прибирання в оселі і відпочити.

Понеділок, 12 квітня - це ідеальний час для того, щоб прийняти розслаблюючу ванну з додаванням спеціальних масел. Це час потрібно присвятити відпочинку, витратити його на читання книги. Фахівці стверджують, що потрібно думати тільки про спокій, необхідно позбутися від негативних думок, інакше вони можуть привести до поганих наслідків.

Це ідеальний час для того, щоб будувати плани, прописати всі свої бажання.

Як загадувати бажання на молодик

Бажання, яке людина загадує в Вогняний молодик 12 квітня, виповниться найближчим часом. У цей період потрібно написати в блокноті 100 цілей, це можуть бути ідеї, речі, прагнення. Це будуть основні бажання, але потрібно пам'ятати про те, що описувати їх треба так, ніби вони вже збуваються. Згодом, коли бажання дійсно будуть збуватися, потрібно викреслювати пункти з блокнота і висловити слова подяки.

Можна згадувати бажання і іншими способами. Наприклад, можна взяти чистий аркуш А4 і написати те, що хочеться отримати. Після цього необхідно закріпити в свічнику дві церковних свічки різного розміру, меншу - запалити від невеличкого сірника, а більшу - від довшого. Далі потрібно думати про те, що хочеться втілити в реальність. Над свічками спалюють лист, після чого розвіюють попіл в улюбленому місці, а свічки - ховають там, де їх ніхто не знайде.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...