Молодик 19 серпня круто змінить життя чотирьох знаків Зодіаку: Астрологи дали прогноз

Молодик 19 серпня круто змінить життя чотирьох знаків Зодіаку. Астрологи розповіли, на кого нова місячна фаза спричинить найбільший вплив. Про це пише slovofraza, передають Патріоти України.

Tелец

Тельця молодик 19 серпня змусить змінитися на краще як внутрішньо, так і зовні, що піде вам на користь. Однак будь-які зміни стануть результатом виключно ваших зусиль і старань, а не раптової удачі. Візьміть себе в руки і активно працюйте. Головне не боятися дивитися на речі під іншим кутом і намагатися пробувати себе в нових напрямках. Будь-який вихід із зони комфорту вітається.

Терези

Молодик 19 серпня допоможе Терезам реалізувати свої найсміливіші задуми. Вас давно не влаштовує ситуація, життя. Ви або втомилися від відносин, або застрягли на роботі, на якій у вас не виходить рости. Молодик відкриває масу можливостей, усуваючи перешкоди. Слідуйте своїм бажанням і довіряйте інтуїції.

Kозеріг

Доленосний прорив очікує на молодик 19 серпня Kозерога. Вас чекають цікаві пропозиції, проте вам потрібно критично оцінювати шанси і орієнтуватися на найцікавіші і прибуткові проекти. Займіться кар'єрою.

Bодолій

Для Водоліїв Молодик 19 серпня - це саме той день, коли потрібно проявити сміливість і вийти із зони комфорту. Tільки так вийде круто змінити життя на краще. Однак доля почне надавати підтримку лише в тому випадку, коли помітить зусилля з боку Bодолія.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...