Молодик на Mercedes-Benz спричинив масштабну ДТП у Києві: Поранення отримали десятки людей (фото)

Унаслідок аварії, яка трапилася сьогодні на Повітрофлотському проспекті столиці, поранення отримали 23 пасажири. Серед них також були й діти.

Попередньо встановлено, що аварія виникла через те, що водій автомобіля Mercedes-Benz не дотримався безпечної дистанції та врізався в маршрутний автобус, який їхав попереду.

Через зіткнення, водій автобуса не впорався з керуванням й наїхав на електроопору. «У результаті події постраждали 23 пасажири автобуса, у тому числі троє неповнолітніх, яких із різними травмами доставили до лікарень», – повідомляє пресслужба поліції.

Поліція затримала 28-річного водія Mercedes-Benz, після чого його було поміщено до ізолятора тимчасово тримання. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...