Молодик з Маріуполя показово спалив прапор України. Далі перелякався. Почав замітати сліди та вибачатися (відео)

Фото зі спаленим прапором хлопець виклав у мережу / Cкриншот

У мережі опублікували фото, як хлопець із Маріуполя стоїть із підпаленим прапором України. Згодом з'явилося відео з його вибаченнями, повідомляють Патріоти України з посиланням на телегам-канал "Катарсис".

Відповідну світлину юнак виклав у мережу. Зауважимо, що за свій допис він отримав щонайменше 10 лайків. А одна із дописувачок сказала, що хлопець – "прямо вогонь".

На фото хлопець стоїть із оголеним торсом. Водночас тримає в руках прапор України, що горить. Згодом свій профіль у інстаграм він, імовірно, видалив або закрив.

Як повідомляє "Катарсис" відео з вибаченнями з'явилося у день, коли було опубліковано скандальне фото. Ба більше, "не минуло й пів дня, як воно вибачилося". Щоправда, свій вчинок юнак не пояснив.

Вибачте ті, кого я образив своїм дописом, де підпалив український прапор. Я все усвідомив і більше таке не повториться,
– зазначив поспіхом хлопець.



“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...