Монатіка розкритикували за концерт у день обстрілу Дніпра, він відповів

Український співак Діма Монатік 26 травня дав благодійний концерт в одеському клубі, де йому вдалося зібрати 550 тисяч гривень для лікарні, яка допомагає пораненим військовим, повідомляють Патріоти України.

Однак користувачі мережі назвали виступ у клубі ганьбою. Вони вважають, що артист повинен був перенести концерт, адже саме в цей день Росія запустила ракети по Дніпру.

Як відреагувала мережа

  • "А можна давати благодійні концерти в філармоніях і театрах, а не в нічних клубах з дискотеками і п'яними пиками?"
  • "Монатік, це ганьба, коли вчора розбомбили в Дніпрі установи, загинули люди"
  • "А що війна вже закінчилася? В Одесі відкриття пляжного сезону?"
  • "Щось довго "перевзувався" в українські пісні... Ганьба, вас тільки бабло цікавить"
  • "У вас все нормально, совість є? У країні війна, люди гинуть... Вам не здається, що танці і веселощі - це перебір?!"

Однак знайшлися і ті користувачі мережі, які підтримали артиста, серед них і його дружина Ірина. Вона написала в коментарях: "Пишаюся тобою, коханий, скільки добра ти робиш на користь людей і держави! Ти надзвичайний приклад для наших синів! Скільки потрібних, світлих емоцій ти подарував людям, музично-танцювальна терапія, та ще й матеріальна допомога нашим бійцям! Продовжуємо робити все, що в наших силах, щоб наближати перемогу України".

Монатік відповів на хейт

Артист не став мовчати і різко відповів всім незадоволеним фанатам: "Я сподіваюся, ви це написали всім, хто вчора дав концерт".

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...