Моральні виродки на відпочинку: На популярному українському курорті знов стрілянина, троє постраждалих

Сварка між групами молоді переросла у бійку зі стріляниною.

У Кирилівці знову стріляли. Ілюстрація: прес-служба нацполіції.

На території одного з розважальних закладів курортної Кирилівки в Запорізькій області сталася стрілянина. Інцидент стався всього через тиждень після аналогічного випадку, коли одна людина загинула, а ще кілька постраждали, зазначають Патріоти України.

Так, 9 серпня в одному із закладів відпочинку між двома групами відпочиваючих молодих сталася сварка, яка переросла в бійку з подальшим використанням зброї, говориться в повідомленні прес-служби поліції Запорізької області.
В результаті інциденту постраждали три людини. Учасники конфлікту затримані. Порушено кримінальну справу, пишуть "Факти Запоріжжя".

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...