Мордор науковий: У російських школярів шукатимуть гени злочинців за допомогою ДНК-тесту

Піддослідних шукатимуть серед добровольців, котрі за участь у дослідженні ще мають заплатити

В рамках освітнього проекту в кількох школах Новосибірська проводитимуть дослідження в області психогенетики. В учнів з 5 по 11 клас, котрі погодяться на участь шукатимуть три гени, через які людина може стати злочинцем в майбутньому, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Комсомольская правда».

Йдеться про гени, відповідальних за творчість, агресію і інтелект. Так, російські дослідники стверджують, що діти з вираженим геном агресії будуть успішні в спорті, якщо їх віддати в секцію. Однак якщо не звернути їхню енергію в мирне русло, то вони можуть стати хуліганами і навіть злочинцями.

Відзначається, що участь у проекті буде добровільною і платною - батьки, які погодяться на участь їх дітей в експерименті, заплатять по 1800 рублів. Подібний аналіз в лабораторії, як зазначає видання, коштує від 20 тисяч. В рамках програми вивчати гени школярів будуть фахівці Інституту хімічної біології і фундаментальної медицини СО РАН, при цьому основне навантаження по дослідженню ляже на психологів.

На першій стадії експерти вивчать гени дітей, а на другий школярі повинні будуть пройти психотести. На підставі двох досліджень будуть зроблені висновки про поведінку і здібності учнів.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...