"Море готує капучино": Красиві наслідки шторму на Азовському морі (фото)

У Запорізькій області кілька днів поспіль штормить Азовське море. Хвилі утворюють красиву піну та вкривають сушу. Найбільше "дісталося" Бердянській косі. Так, вода 8 жовтня впритул підійшла до дороги, що з'єднує косу із "землею", повідомляють Патріоти України.

Підтопило електроопори

На косі підтопило електроопори. Комунальники зняли з одного стовпа ізольований дріт, щоб попередити обрив мережі зовнішнього освітлення, якщо опора впаде. Про це розповів заступник міського голови Бердянська Василь Федосов. Електрики слідкують за ситуацією з електропостачанням на косі.

Таке явище в Кирилівці не вперше

Бежева піна вкриває пляжі Кирилівки вже не перший рік. Користувачі мережі часто діляться красивими фото "капучінового" пляжу.


Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...