"Моргенштерн теж так робить": Хлопець 8-річної Маханець показав себе з макіяжем (фото)

Український блогер 13-річний Паша Пай, який потрапив у скандал через стосунки з 8-річною Міланою Маханець, поділився із шанувальниками фото, на якому позував з яскравим макіяжем з блискітками. Відповідний знімок він опублікував на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Підліток таким іронічним способом вирішив відповісти на чутки про свою орієнтацію, зазначивши, що не потрібно судити людей за зовнішністю. "Якщо у мене дівчачий голос, як багато хто говорить, і кривляння – це не означає, що я гей. Зараз багато блогерів, зокрема Даня Мілохін та Моргенштерн, фарбують нігті, носять сережки, роблять макіяж... Але це не означає, що вони геї", – заявив Паша.

Крім того, Пай уточнив, що у нього є дівчина, тому він "точно не гей". Хлопець додав, що розмістив цю публікацію "по приколу", а фото зробив вже давно.

Нагадаємо, в Україні розгорівся скандал через роман 8-річної моделі з Києва Мілани Маханець і 13-річного блогера Паші Пая. Діти показували в мережі відверті обійми і поцілунки, через що користувачі були обурені.


Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...