Морги переповнені, трупи не встигають прибирати: У мережі з'явилося моторошне відео з російської лікарні

В одній з лікарень Таганрога (Російська Федерація) під сходами складають мішки з трупами. Про це пише Telegram-канал Readovka, передають Патріоти України.

За даними каналу, ситуація з коронавірусом в місті плачевна. Мешканці кажуть, що морги переповнені, а родичі по кілька годин чекають розтину в чергах по півсотні людей.

З кожним днем тут росте число медиків, у яких діагностують коронавірус.

"Трупи не встигають забирати - в ЛШМД 6 чорних мішків пролежали під сходами майже 2 доби", - пише канал.

Глава регіонального прес-центру Сергій Тюрін уже відкрито заявив, що в лікарнях складається жахлива обстановка. За його словами, "трупи в коридорах - це явище тимчасове".


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...