Мороз до -12 і сніг: Синоптик розповів, яких "сюрпризів" чекати від листопада

Народний синоптик Леонід Горбань дав докладний прогноз погоди на листопад в Україні, попередивши про морози і сніг, передають Патріоти України.

Так, за його словами, початок листопада обіцяє бути прохолодним. Вдень очікується близько +5 градусів. А вже з 4 листопада стане ще більш сиро. Температура опуститься до +2. Однак потім стане трохи тепліше. З 6 листопада вдень знову буде до +6 градусів. Також можливі опади у вигляді дощу. А після 10 числа термометри почнуть показувати все менше і менше градусів тепла, можливий мокрий сніг.

З 14 листопада буде до -7 градусів, а вночі температура може опускатися до -12 градусів. Останнє тепло порадує українців в період з 22 по 27 листопада. Вдень буде від 3 до 5 градусів тепла. Приблизно з 26 листопада знову стрімко похолодає. Очікується, що вдарять морози і піде сніг.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...