Морози і справжнє літо: Синоптик дав прогноз погоди на весну в Україні

Весна в Україну прийде без запізнення, проте в середині квітня вночі можуть повернутися заморозки. Травень же взагалі принесе літню температуру. Про це повідомив народний синоптик Володимир Деркач. Початок весни, за його словами, буде класичним, передають Патріоти України.

У березні очікуються невеликі опади і вітер, температура повітря вночі опускатиметься до "мінусів", вдень же буде "плюс". Можливі й денні морози. У другій декаді місяця сильних опадів не прогнозується, під кінець декади температура стане комфортною. Такою вона буде і в кінці місяця.

На початку квітня холоди зміняться теплом, перед Великоднем потеплішає, але буде вітряно. Опадів практично не передбачається. У третій декаді квітня очікуються дощі, стійкого тепла ще не буде.

Травень почнеться з невеликих опадів. Потім температура підвищуватиметься. В середині місяця очікується цілком літня температура. В кінці травня тепло змінять невеликі дощі, а прямо перед червнем температура впаде, і підуть зливи.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...