Морози та сніг, але не усюди: Якою буде погода в понеділок

У понеділок, 16 листопада, у східних областях України очікується сніг, на дорогах місцями ожеледиця, температура вночі та вдень 2-7° морозу. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, передають Патріоти України.

У Сумській, Чернігівській, Запорізькій та більшості центральних областей у понеділок місцями невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу; температура протягом доби від 2° тепла до 3° морозу.

На решті території без істотних опадів, місцями туман; температура вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла, на заході країни та півдні Одещини до 10°.

У Києві та Київській області завтра без істотних опадів. Температура вночі та вдень у столиці 2-4° тепла; по області вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла. У наступні два дні, 17-18 листопада, в Україні збережеться хмарна погода з опадами в окремих областях.

Зокрема, 17 листопада у східній частині сніг, у західних та південно-західних областях невеликий та помірний дощ (в Карпатах з мокрим снігом), вдень у більшості північних та Черкаській областях невеликий дощ і мокрий сніг; на решті території без істотних опадів. 18 листопада вночі на крайньому сході сніг, у більшості північних, центральних, Одеській та Миколаївській областях невеликий дощ і мокрий сніг; на решті території без істотних опадів.

В Україні, крім західної частини та більшості південних областей, місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, 17 листопада на північному сході, 18 листопада у східних областях 5-10° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, у східній частині 0-5° морозу; у західних областях та на півдні Одещини вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°.

У столичному регіоні 17-18 листопада хмарно. Вдень 17 листопада та вночі 18 листопада невеликий дощ та мокрий сніг, в решту часу без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Упродовж 19-20 листопада синоптики не очікують суттєвих змін у погоді в Україні. У східній частині країни буде без опадів, лише вдень 20 листопада невеликий мокрий сніг. Температура вночі 3-9°, 19 листопада до 12° морозу, вдень 0-5° морозу.

На решті території опадів також не очікується, лише вдень 20 листопада у Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях невеликий дощ і мокрий сніг, на крайньому заході невеликий дощ.

Температура вночі від 1° тепла до 5° морозу, вдень від 2° морозу до 4° тепла, у західній частині країни та на Одещині вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-9° тепла, на Закарпатті до 11°. У Києві 19-20 листопада переважатиме суха погода. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...