Морські блохи та збита земля замість пляжу: Блогер розповів про відпочинок на популярному курорті Приазов'я (відео)

Блогер Евген Панюта протестував українське курортне місто Генічеськ Херсонської області. Воно розташоване на березі Азовського моря. Свої враження від відпочинку описав у відео й розмістив на YouTube, передають Патріоти України.

"Курортний сезон розпочався, відео записував увечері у вихідний, проте центральний міський пляж малолюдний. Водночас Арбатська стрілка забита на 90 відсотків. Хоча інфраструктура пляжу в Генічеську добра. Є кав'ярні, спортивні й дитячі майданчики, роздягальні, шезлонги, альтанки й парасольки", - каже Панюта.

Усе псує сам пляж і море, вважає блогер: "Замість піску - збита земля, можна на роликах кататися. Хоча тут є порт, який займається промисловим видобуванням морського піску. Незручний спуск до моря, а до глибини доведеться йти мінімум метрів 200-300. Але для дітей це добре. Мінус у тому, що біля берега велика кількість морських бліх. Ми пішли купатися на інший пляж, кам'янистий. Поки йшов до глибини, усього покусали".

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...