"Москальська бридка гниль": Росіянин вкрав і розфарбував шкільний автобус, але далеко не поїхав - його зустріли ЗСУ

Росіянин вкрав, розфарбував і роз'їжджав на шкільному автобусі по українській землі. На щастя, він зустрів українських воїнів, передають Патріоти України.

Наші військовослужбовці ліквідували військового. Відомо, що його звали Андрій, розповіли на Facebook-сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого

"Москальська бридка гниль спотворює абсолютно все, до чого торкається, гадячи своїм духом і примітивними Z-етками. У цьому автобусі пересувався по нашій українській землі ворожий солдатик Андрій, помічник гранатометника. Від Андрійка вже нічого не залишилося, пішов на перегній", - повідомили в бригаді.

Також після нього залишився щоденник, який російський військовий почав вести 23 лютого. Українська бригада оприлюднила перший запис російського окупанта зі щоденника:

  • 23.02. Я сидів всю ніч, запал пиво, їв чіпси, грав Kingdome come. Заснув о 7 годині.
  • Прокинувся від дзвінка начальника. У 3 на роботу з речами, сказав це в 12 годин.
  • Мати запанікувала, я подзвонив Ніколаєнко, сказав мені потрібно йти. До кінця пручався, все ж пішов.
  • Виїхав о 2 годині з батьком і Мариною, щоб тата не забрали на зворотному шляху.
  • Прийшов на роботу, внесли в список, відвезли на М'ясокомбінат. Дали форму, запхали у вантажівку, де я сидів на підлозі.

Окупант написав також, що приїхав в Іловайськ, потім їх розподілили і так вже покійний Андрій став стрільцем-помічником гранатометника.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...