"Москальська мразота": Голова Чернігівської ОВА розповів про обстріли Ніжина і Чернігова

Голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус розповів про обстріли Ніжина і Чернігова. Про це йдеться у його відеозверненні, розміщеному в Telegram-каналі Чернігівської ОВА, передають Патріоти України.

"Шановна область, що відбувається у нас: ми маємо обстріли міста Ніжин, ми маємо хаотичні постійні обстріли міста Чернігів. Це агонічні обстріли ворога. Москальська мразота продовжує втрачати багато ресурсів як в техніці, так і в людях. Збройні сили України наносять нищівних ударів. І тому вони агонізують і просто розстрілюють цивільну інфраструктуру", - наголосив Чаус.

Він повідомив, що по всіх громадах намагаються відновити пошкоджену інфраструктуру. "Там, де ми можемо, продовжуємо доставляти ліки та продукти харчування. Доїжджає гуманітарка до багатьох громад. На жаль, ситуація незмінна - є громади, куди ми на сьогодні доїхати не можемо, і ми не знаємо, що там відбувається... Там ворог і доступу туди немає", - розповів Чаус.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...