Московські наймити вийшли проти патріотів на Майдан. "Україно, вставай!": У центрі Києва битва з проросійськими силами

Протест проти допуску ЦВК Клюєва і Шарія до виборів в український парламент обернувся першими заворушеннями в столиці

У вівторок на Майдані Незалежності в Києві проходить акція протесту людей, яким не сподобався той факт, що ЦВК зареєструвала кандидатами в депутати відвертих реваншистів - екс-голову Адміністрації президента Андрія Клюєва і скандального відеоблогера Анатолія Шарія, котрі не проживають в Україні останні роки. Однак рішенням суду були наполеглево запропоновані ЦВК до реєстрації кандидатами в депутати, зазначають Патріоти України.
На центральну площу столиці вийшло кілька сотень людей. Акція проходить без промов, гасел і партійної атрибутики. Але голосно грає музика і активісти палять фаєри. Мали місце сутички. Учасники акції зіткнулися з противниками екс-президента Петра Порошенка, проросійськими елементами, котрі намагались зобразити "плюролізм думок", і відібрали у них плакати.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...