Московський лікар-невролог самостійно під'єднав себе до ШВЛ і вмер

Померлий чоловік був лікарем-неврологом в Центрі ендохірургіі і літотрипсії.

Ілюстративне фото (відкриті джерела Інтернет)

У столиці РФ Москві лікар самостійно підключив себе до апарату ШВЛ і помер. Про це повідомили в телеграм-каналі "База", передають Патріоти України.

Труп чоловіка виявив його брат, який прийшов до нього в гості 26 червня. За його словами двері були зачинені зсередини, а в будинку панував звичний порядок. Після огляду місця інциденту правоохоронці не знайшли слідів насильства.

Померлий чоловік був лікарем-неврологом в Центрі ендохірургіі і літотрипсії.

За словами знайомих, 25 червня він зробив щеплення в приватній клініці. Пізніше у нього погіршилося самопочуття, але медиків викликати не став, а вирішив самостійно підключитися в ШВЛ апарату (Контур КТК-01).

Однак прилад не допоміг, і на наступний день тіло загиблого знайшли.

Експертиза з'ясовує деталі події.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...