Москва "палає": Росія оновила антирекорд добового зараження на коронавірус

У Росії на 19 жовтня виявили рекордні показники нових випадків зараження коронавірусом, за добу зафіксовано 15 982 випадків в 84 регіонах, повідомляють Патріоти України з посиланням на оперативний штаб з контролю і боротьби з поширенням інфекції РФ.

Найбільше заражень зареєстровано в Москві (5376), Санкт-Петербурзі (686) і Московської області (466). Найменші показники зафіксовані в Чеченській республіці (7) і Ненецькому автономному окрузі (4). За добу померли 179 осіб, повністю одужали - 5328.
Всього з початку пандемії в Росії виявили 1 415 316 випадків коронавируса в 85 регіонах, 24 366 летальних випадків і 1 075 904 одужання.
Як заявляв головний алерголог-імунолог МОЗ, академік РАН і РАМН Рахім Хаитов, основним «постачальником» коронавируса в країні є «відпускники». За його словами, 90% тих, що заразилися - ті, хто повертаються з відпочинку. Член комітету Держдуми з охорони здоров'я Борис Менделевич пов'язав різке зростання з ігноруванням заходів безпеки і запізнілим посиленням контролю.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...