Москвич під час обшуку викинув у вікно мішок із доларами та євро (відео)

Житель одного з житлових комплексів у російській столиці Москві викинув із вікна пакет, наповнений євро та доларами, коли до нього прийшли з обшуком. Про це у п'ятницю, 17 березня, повідомляє російське пропагандистське інформагенство ТАСС із посиланням на силові структури, передають Патріоти України.

"Інцидент стався в ЖК на Русаківській вулиці вранці в п'ятницю. З вікна один із мешканців викинув пакет із валютою, купюри номіналом 500 євро і 100 доларів розсипалися під вікнами. За попередніми даними, таким чином він намагався приховати накопичення від силовиків, що прибули з обшуками", - Розповів співрозмовник ЗМІ.
Він наголосив, що гроші зібрали співробітники силових структур. Тепер цю валюту долучать до матеріалів справи. Проте джерело не розповіло, у рамках якої кримінальної справи проводилися дані слідчі дії.
Російський провладний Telegram-канал Mash виклав відповідне відео. "Намагаючись сховати, мабуть, незаконно нажиту валюту, господар просто викинув мішок із купюрами в 100 і 500 євро у вікно. Але москвичам і гостям столиці не дісталося нічого - все акуратно зібрали силовики внизу", - зіронізували в соцмережі.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...