MotoOpenFest у Києві: Колону байкерів очолив мер Кличко на своєму "двоколесому другові" (фотофакти)

Кличко на фестивалі MotoOpenFest-2021

Фестиваль MotoOpenFest-2021 проходить у Києві на території парку Муромець, розважального комплексу Х-парк, біля Арки дружби народів і на території Труханового острова.

У Києві у суботу, 26 червня, мер Віталій Кличко разом байкерами проїхав на чолі мотоколони від Хрещатика до парку Муромець на одноіменному острові Дніпра, де проходить MotoOpenFest-2021. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Моє завдання як мера, щоб в Києві відбувалося якомога більше великих спортивних, культурних подій. Я сам люблю покататися на мотоциклі", - повідомив Кличко.
Фестиваль MotoOpenFest-2021 проходить у Києві на території парку Муромець, розважального комплексу Х-парк, біля Арки дружби народів і на території Труханового острова.
У програмі передбачені заїзди на мотоциклах, виставка мото-дилерів, мото-тренування, мото-тюнінг-шоу, Stunt Show, MissMotoOpenFest, тест-драйв мототехніки, Кубок кастомайзингу і виступи музичних гуртів.

Мобілізувати хочуть всіх? На блокпостах у Львівський області працюватимуть представники ТЦК

субота, 27 квітень 2024, 9:50

У Львівський області від 25 квітня змінили склад персоналу блокпостів. Про це інформує Tvoemisto.tv з посиланням на слова керівника апарату Львівської ОВА Тараса Греня, передають Патріоти України. У повідомленні вказується, що відтепер на них окрім пра...

13-річна донька найстаршої породіллі України переїхала до нової родини: Спливли нові подробиці скандалу

субота, 27 квітень 2024, 9:30

У житті 13-річної чернігівчанки Анни Підвербної, історія якої рік тому сколихнула всю Україну, стався новий, не менш крутий поворот, передають Патріоти України. Як відомо, торік наприкінці квітня дівчинка написала в соцмережах допис, в якому просила за...