Моторошна аварія: У Мелітополі вантажівка ЗС РФ розчавила два легковики з людьми

В окупованому Мелітополі на Запоріжжі російська військова вантажівка розчавила два легковики з людьми. Про це повідомляє місцеве видання "РІА Мелітополь".

Подія сталася ввечері 28 травня на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів. За словами очевидців, військова вантажівка російських окупантів на повній швидкості врізалася в цивільний автомобіль. Спочатку розчавила ВАЗ-2106, а згодом — іномарку.

"Чи були цивільні, які вижили, невідомо, але мелітопольці повідомляють, що автомобілі перетворилися на купу металобрухту, а мляві тіла з понівечених авто вирізали рятувальники", — пише видання. На момент публікації матеріалу окупаційна адміністрація частини Запорізької області не коментувала смертельну ДТП в Мелітополі за участі вантажівки ЗС РФ.

Не хочуть потрапити під мобілізацію? Українці різко збільшили сплату аліментів

неділя, 6 жовтень 2024, 11:45

У 2024 році українці стали відповідальніше ставитись до сплати аліментів – порівняно з минулим роком, приріст склав 30%. Причина – загроза втрати відстрочки від мобілізації, передають Патріоти України. Про це повідомив керівник Центрального управління ...

Надбавка до пенсії в Україні від 300 до 600 грн: Ось хто має право

неділя, 6 жовтень 2024, 10:44

Деякі українські пенсіонери можуть отримати доплату до пенсії. Йдеться про тих громадян, які досягли певного віку. Детальніше про це повідомили в пресслужбі Головного управління ПФУ в Полтавській області у Facebook, передають Патріоти України. Пенсіоне...