Моторошна аварія: У Мелітополі вантажівка ЗС РФ розчавила два легковики з людьми

В окупованому Мелітополі на Запоріжжі російська військова вантажівка розчавила два легковики з людьми. Про це повідомляє місцеве видання "РІА Мелітополь".

Подія сталася ввечері 28 травня на вулиці Воїнів-інтернаціоналістів. За словами очевидців, військова вантажівка російських окупантів на повній швидкості врізалася в цивільний автомобіль. Спочатку розчавила ВАЗ-2106, а згодом — іномарку.

"Чи були цивільні, які вижили, невідомо, але мелітопольці повідомляють, що автомобілі перетворилися на купу металобрухту, а мляві тіла з понівечених авто вирізали рятувальники", — пише видання. На момент публікації матеріалу окупаційна адміністрація частини Запорізької області не коментувала смертельну ДТП в Мелітополі за участі вантажівки ЗС РФ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...