Моторошна ДТП у Чернігівській області - усі 20 постраждалих у важкому стані, серед них дитина

Усі люди, які отримали травми у ДТП у Чернігівській області, зараз перебувають у важкому стані, серед постраждалих - одна дитина. Про це повідомляється на сайті Чернігівської ОДА, передають Патріоти України.

За даними обладміністрації, внаслідок аварії постраждали 20 людей, а 13 — загинули. Також наголошується, що один із постраждалих зараз перебуває у дитячій лікарні.

Маршрутка, яка зіткнулася з фурою, їхала з Борзни до Чернігова через Мену, уточнює ОДА. Родичів загиблих розмістять у Чернігівському готелі Придністровський.

Аварія сталася вранці у вівторок, 7 грудня, у селі Брусилів. Маршрутка зіткнулася з вантажівкою на автодорозі Н-27 Чернігів-Грем'яч. Спочатку повідомлялося про 10 жертв, пізніше їхня кількість зросла до 13.

За попередніми даними прокуратури, фуру через погані погодні умови занесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з маршруткою. Поліція відкрила справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...