Моторошна ДТП у Харкові: Чорний "бумер" розірвав на частини "Жигулі" (фото)

За словами очевидців, ВАЗ їхав на великій швидкості і тікав від співробітників поліції.

На місці ДТП у Харкові. Фото: Фейсбук.

У неділю, 14 липня, в Харкові на Московському проспекті трапилася страшна ДТП за участю автомобілів ВАЗ і BMW, в результаті якої загинули дві особи. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківської області, передають Патріоти України.

Незабаром на сторінках харківських пабліків у Facebook і Instagram опублікували відео смертельної гонки і кадри з камер спостереження. Зазначається, що ДТП трапилася о 2:00 ночі біля ПАТ "Турбоатом".

"На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що в результаті аварії водія ВАЗу і 28-річного пасажира доставили в лікарню. Через деякий час 28-річний чоловік помер у лікарні. Стан здоров'я іншого постраждалого лікарі оцінюють як стабільний", – йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, ВАЗ їхав на великій швидкості і тікав від співробітників поліції. Крім того, з'явилася інформація, що пасажир і водій були п'яними. Користувачі ж по-іншому розцінили ситуацію. У коментарях написали, що ніякої погоні не було, а BMW просто розірвав ВАЗ.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...