Моторошна ДТП: У Києві п'яний водій виїхав на зустрічну смугу й розтрощив три авто на світлофорі (фото, відео)

У Києві сталася масштабна ДТП через нетверезого водія Mitsubishi, який не впорався з кермуванням на повороті. Про це повідомляє "Київ оперативний", публікуючи фото й відео з місця аварії, передають Патріоти України.

"На перехресті Лобановського та Головка водій Mitsubishi, повертаючи у сторону Автовокзалу, на заокруглені дороги не впорався із кермуванням своєї автівки та виїхав на зустрічну смугу, де потрощив одразу три автівки (Volkswagen, Chevrolet та Skoda), які стояли на світлофорі. На щастя, обійшлося без потерпілих", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій мав явні ознаки сп'яніння, однак проходити тест відмовився. Заявив, що не довіряє патрульним. Через це його мали відвезти до лікаря-нарколога.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...