Моторошна ДТП: У Китаї автобус впав в ущелину і вибухнув

Інцидент стався близько 17:30 за місцевим часом в результаті обвалу ділянки дороги по вулиці Наньдацзе міста Сініна.

Дві людини зникли безвісти та ще 13 отримали поранення в результаті падіння автобуса в ущелину, утворену в проїзної частини в результаті обвалу ґрунту в провінції Цинхай на північному заході Китаю, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався близько 17:30 за місцевим часом в результаті обвалу ділянки дороги по вулиці Наньдацзе міста Сініна, столиці провінції. Пасажирський автобус звалився у провалля, після чого пролунав вибух. Наньдацзе є дуже переобтяженою вулицею міста.

Рятувальники протягом довгого часу не можуть знайти зниклих безвісти. Всі поранені були негайно доставлені до найближчого госпіталю для надання медичної допомоги. Пацієнтів в критичному стані немає. Наразі проводиться розслідування причин події.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...