"Моторошна капсула часу": Сім'я відчинила кімнату, яка була замкнена 20 років

У Мексиці жінка на ім'я Даянна Флорес відчинила таємну кімнату в будинку своєї прабабусі і була здивована тим, що побачила. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України.

За словами мексиканки, її бабуся розповіла їй, що таємнича кімната не відчинялася 20 років. Жінка з братами та сестрами сама вирішила зазирнути до кімнати.

Відчинивши двері, вони виявили всередині кілька католицьких статуй, а також релігійні картини та запечатані коробки. У кімнаті також були старі меблі, різні дрібнички та предмети, які колись належали їхній покійній прабабусі. "Усередині було багато релігійних речей, багато речей, складених до купи", — розповідає жінка.

Надалі сім'я має намір звільнити кімнату та планує переробити її у найближчому майбутньому. Поки що вона залишається "жахливою капсулою часу".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно