Моторошна краса: В Італії почалося потужне виверження вулкану Етна (фото, відео)

Найвищий вулкан Європи Етна продовжує вивергатися - в мережі з'явилися нові кадри стихії. Однак, як стверджує місцева влада, виверження вулкану не становить ніякої загрози для населення острова Сицилії, де він знаходиться. Патріоти України розповідають про ситуацію на острові Сицилія, де триває виверження вулкану Етна, станом на 16 лютого.

Вулкан Етна прокинувся наприкінці минулого року - у грудні. Його виверження супроводжувалося численними вибухами, потужним викидом попелу і розжареної лави. Лунали звуки, схожі на гуркіт грому. Чорний дим огорнув навколишні населені пункти.

Зараз на місце виверження вулкану тисячами прибувають туристи, щоб на власні очі побачити моторошну красу найвищого з трьох діючих вулканів в Італії. Однак наближатися до вулкану їм не дозволяють за жодних обставин.


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...