Моторошна НП, без шансів: Хірург випадково спалив пацієнтку під час операції

У румунському Бухаресті хірург однієї з клінік випадково підпалив пацієнтку на операційному столі. Жінка загинула, повідомляє BBC, передають Патріоти України.

Трагедія трапилася під час операції з видалення ракової пухлини. Хірург скористався електроскальпелем, просоченим дезинфікуючим спиртовмісним розчином.

66-річна пацієнтка отримала опіки 40 відсотків тіла і померла через тиждень. Довгий час медики приховували смерть пацієнтки, а потім заявили, що це був просто нещасний випадок. "Ми дізналися про подію в ЗМІ. Ми нікого не звинувачуємо, просто хочемо зрозуміти, що сталося", - розповів один з родичів жертви.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...