Моторошна НП: Біля Львова арматура відірвалась від вантажівки і влетіла в голову жінці (фото)

Сьогодні, 4 лютого, у селі Сокільники Львівського району з вантажівки "МАЗ" відлетіла арматура і розбила пасажирці легковика, який їхав назустріч, голову. Інцидент стався близько 09:10 год. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львіщини, зазначають Патріоти України.

"Як попередньо встановили правоохоронці, з автопоїзда "МАЗ" під час руху поривом вітру зірвало тент. Конструкція впала на автомобіль "Рено Кенґо", який рухався назустріч, розбила вітрове скло та травмувала пасажирку легковика", - йдеться у повідомленні.

За кермом вантажівки перебував 22-річний мешканець Яворівського району, а легковиком керував 56-річний житель міста Городок Львівського району. Відомо, що травмованій жительці Городка 53 роки. Її з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком до трьох років.

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...

Доведеться затягнути паски? Тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку: Скільки коштуватиме кВт*год

четвер, 18 квітень 2024, 6:50

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку. До травня, ймовірно, в уряді не встигнуть ухвалити рішення. Якщо до нової хвилі атак РФ на енергосистему в Міненерго спростовували заяви про плани підняти ціни на струм, то зараз відкрито г...