Моторошна НП: У Києві яхта з п'яною компанією пішла на дно (фото, відео)

В Оболонському районі Києва у п'ятницю вранці, 8 листопада, між Собачим гирлом та Верблюжою затокою, затонуло судно. Як написала прес-служба КАРС "Київська служба порятунку" на своїй сторінці у Facebook, на місце НП одразу виїхали рятувальники та водолази, передають Патріоти України.

Пізніше на сторінці Dto.kiev.ua в Instagram з'явилося відео моменту, коли яхта з трьома чоловіками пішла під воду. Всі, хто перебував на борту судна, вижили і самостійно підпливли до пірсу банного комплексу "Поплавок". Адміністратор закладу покликав чоловіків усередину, щоб погрітися. "Хлопці повідомили, що натрапили на буй. Однак їхній стан був неадекватним, попередньо, потерпілі перебували у стані алкогольного сп'яніння", – йдеться у пості.

Видання "Інформатор" написало, що першими судно побачили працівники теплохода, який пропливав поруч. Вони і викликали екстрені служби. Після транспортування судна до берега, водолази обстежили транспортний засіб – всередині нікого не виявили.

На дні яхти знайшли велику пробоїну. Попередньо, вона утворилася в результаті зіткнення з буйом, після якого судно заповнилося водою і пішло на дно. Також були знайдені документи, завдяки яким вдалося знайти власника яхти. На сторінці "Київ Оперативний" у Facebook зазначили, що НП трапилася неподалік від яхт-клубу.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...