Моторошна НП зі стратегічним бомбардувальником-ракетоносцем в Росії: Перші дані про загиблих з екіпажу (фото)

З'явилися нові подробиці надзвичайної події з далеким бомбардувальником Ту-22М. В результаті події загинув командир полку полковник Вадим Белослюдцев. Як пише Telegram-канал 112, також померли ще двоє членів екіпажу, передають Патріоти України.

Вижити вдалося одному члену екіпажу. "Льотчикові вдалося вижити через те, що він встиг пристебнутися в той час, як інші ще закріплювалися в кабіні", - уточнило джерело каналу.

Telegram-канал LIFE SHOT опублікував список загиблих:

  • - Командир полку Белослюдцев;
  • - Майор Султанов;
  • - Інструктор з льотної підготовки з Рязані Подсобляєв.

Надзвичайна подія сталася з бомбардувальником 23 березня. Поки офіційної інформації про подію не надходило. За попередніми даними, члени екіпажу катапультувалися під час зльоту літака.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...