Моторошна розправа: На Харківщині пенсіонер живцем замурував кішку з кошенятами (фото 16+)

Поліція розпочала кримінальне провадження.

На Харківщині поліцейські викрили чоловіка у жорстокому поводженні з тваринами. Він навмисно задув монтажною піною кішку з кошенятами, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Нацполіції Харківської області.

Як повідомляється, до відділу поліції надійшло повідомлення від 72-річної жительки міста Валки про те, що між нею та сусідом відбувається сварка.

На місці події правоохоронці встановили, що 65-річний чоловік навмисно задув монтажною піною щілину в будинку, де знаходилися кішка та п'ятеро кошенят.

За даними ЗМІ, кішку та трьох кошенят вдалося врятувати, двоє померли.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

Увага! Фото не рекомендується до перегляду вразливим людям, вагітним та неповнолітнім!

Кілька кошенят померли / фото Нацполіція

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...